Caféen i Toftebjerg
Caféens åbningstider
Selvbetjent café:
Mandag - torsdag | 10:00 - 17:00 |
Fredag | 10:00 - 14:00 |
Caféåbent aften:
Tirsdag - torsdag | 17:30 - 20:00 |
Caféen holder lukket i:
- Kristi Himmelfart, 29. maj
- Grundlovsdag, 5. juni
- Pinsedag, 8. juni
- 2. Pinsedag, 9. juni
- 20. juni t.o.m. 6. august
- Uge 42
- 18. december t.o.m. 2. januar 2026
Bordbestilling:
Vi anbefaler altid at bestille bord i forvejen, da vi afpasser mængden af mad efter antallet af tilmeldte.
Bordbestilling på 87 22 19 80 eller toftebjerg@silkeborgbib.dk
Bordbestilling pr. mail er først gældende når du har modtaget en bekræftelse.
Priser:
På caféaftner:
- Aftenens ret 100 kr.
- Lille portion 60 kr.
- Aftenspisning ved buffet 125 kr.
- Vegetarret (bestilles på forhånd) 100 kr.
- Børnemenu 50 kr.
- Dagens dessert 30 kr.
Børnemenu:
- Hjemmelavede frikadeller, pasta og grøntsagsstave
- Kylling, pasta og grøntsagsstave
- Hjemmelavet spaghetti Bolognese
Aftenservering:
Aftensmaden serveres fra kl. 17.30-19
På aftener med buffet serveres maden kl. 18.
Menu
Juni
Tirsdag 3. juni
Stegt vesterhavskylling med skysauce og nye kartofler, hertil hjemmesyltet agurkesalat og rabarberkompot.
Onsdag 4. juni
Chiligryde med skært okse, bønner og masser af grønt. Med ris, guacamole, creme fraiche og knasende godt brød.
Torsdag 5. juni
Lukket - grundlovsdag.
Tirsdag 10. juni
Spidskål bagt med løvstikkepesto og ristede mandler, nordisk ratatouille og svampet ostebrød.
Onsdag 11. juni (Vegetar)
Bagt Laks med misosmør , sesam og krydderurt. sauterede asparges og forårsløg. Hertil nye kartofler.
Torsdag 12. juni
Okseburger i hjemmebagt bolle, med løvstikkemayo, syrnet spidskål med persille og løg/tomatchutney.
Hertil ovnstegte små kartofler.
Tirsdag 17. juni
Sommergryde – braiseret nakkefilet med sommerurter i flødesauce. Hertil nybagt kærnemælksbrød.
Onsdag 18. juni (Vegetar)
Æggekage med svampe, ristet chorizo, tomatkompot og marinerede asparges. På godt rugbrød.
Torsdag 19. juni
Pastaret med burrata, fennikel, asparges, ærter og brunet smørsauce. Hertil tomatsalat.
Tirsdag 24. juni
Taiwanesisk krydret rejesuppe med alt det gode grønne, og friteret ris med ingefær/chili mayo og korianderdryp.
Onsdag 25. juni
Sidste åbningsaften inden sommerferie
Grillaften – vi slutter foråret af med en grillaften. Gode ting fra grillen med nye kartofler, tzatziki, kryddersmør og en skøn sommersalat. Inklusive en herlig sommerdessert.
Særpris - 150 kr. pr. person