Caféen i Toftebjerg
Caféens åbningstider
Selvbetjent café:
| Mandag - torsdag | 10:00 - 17:00 |
| Fredag | 10:00 - 14:00 |
Caféåbent aften:
| Tirsdag - torsdag | 17:30 - 20:00 |
Caféen holder lukket i:
- Kristi Himmelfart, 29. maj
- Grundlovsdag, 5. juni
- Pinsedag, 8. juni
- 2. Pinsedag, 9. juni
- 20. juni t.o.m. 6. august
- Uge 42
- 18. december t.o.m. 2. januar 2026
Bordbestilling:
Vi anbefaler altid at bestille bord i forvejen, da vi afpasser mængden af mad efter antallet af tilmeldte.
Bordbestilling på 87 22 19 80 eller toftebjerg@silkeborgbib.dk
Bordbestilling pr. mail er først gældende når du har modtaget en bekræftelse.
Priser:
På caféaftner:
- Aftenens ret 100 kr.
- Lille portion 60 kr.
- Aftenspisning ved buffet 125 kr.
- Vegetarret (bestilles på forhånd) 100 kr.
- Børnemenu 50 kr.
- Dagens dessert 30 kr.
Børnemenu:
- Hjemmelavede frikadeller, pasta og grøntsagsstave
- Kylling, pasta og grøntsagsstave
- Hjemmelavet spaghetti Bolognese
Aftenservering:
Aftensmaden serveres fra kl. 17.30-19
På aftener med buffet serveres maden kl. 18.
Menu
Oktober
Tirsdag 28. oktober
Paprikagryde med gris og gode urter. Hertil stegte kartofler og grøn salat.
Onsdag 29. oktober (vegetarisk)
Langtidsbagt selleri med kapers og persillepesto. Hertil grønkålssalat med pærer, feta og nødder. Hertil ostebrød.
Torsdag 30. oktober
Stegt lammeculotte med rødvinssky, stegte rødder og selleripuré. Hertil æbler og linser. Særpris 125 kr.
November
Tirsdag 4. november
Gris simret i øl, med æbler, kål og løg. Hertil bagt rodfrugtmos.
Onsdag 5. november
Pasta med salsiccia, rosenkål, kapers og mandler. Hertil persillepesto og nybagt focaccia.
Torsdag 6. november
Bagt mørksej med tomat/bønne tapenade og stegt pastinak og kål.
Tirsdag 11. november
Æggekage med braiseret gris, stegte æbler og palmekål på ristet rugbrød.
Onsdag 12. november (vegetarisk)
Toscansk bondesuppe, med hvidløg, linser, kål, soltørret tomat, løg, hvide bønner og rodfrugt. Hertil gratineret landbrød
Torsdag 13. november
Urtestegt kylling med bagte grøntsager og dejligt brød med hvidløgsdressing.
Tirsdag 18. november
Chili con Carne med ris, friskbagt flutes, guacamole, crème fraiche, jalapenos og koriander.
Onsdag 19. november
Boller i selleri med bagte gulerødder og smørvendt løg og kål.
Torsdag 20. november (vegetarisk)
Portobellogryde med linser, miso og grønkål. Hertil bagte søde kartofler med timian og yoghurtdressing med hvidløg og persille.
Tirsdag 25. november
Stegte middagsfrikadeller med stuvet hvidkål og kartofler med surt.
Onsdag 26. november (vegetarisk)
Friskbagt burgerbolle med stegt selleri, ristede svampe og palmekål med bønnecreme, tomatkompot, og syltede løg. Hertil ovnstegte kartofler.
Torsdag 27. november - Særpris 125 kr.
Rosastegt oksetyndsteg med rødvinssky, bagte rødder og ristede svampe.
JULEHYGGE I CAFÉEN
Torsdag 4. december
Juleanretning med røget laks med peberrodsmayo, andebryst med appelsinchutney, grønkålssalat med æbler og nødder, vesterhavsost med pesto og godt brød incl. dessert
Særpris: 165 kr.